Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2011 10:19 - estirbg 2част
Автор: puk Категория: Забавление   
Прочетен: 1790 Коментари: 4 Гласове:
3



Продължаваме с анализа на конспиративните теории на обекта.
Ето какво пише той:

"НАБЛЮДЕНИЯТА МИ СА, ЧЕ ТОВА АРОГАНТНО ПОСЕГАТЕЛСТВО НА ВЪЗДУХА НИ СЕ ИЗВЪРШВА НАЙ-ВЕЧЕ В ПРЕДПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ, КАКТО И ПРИЗОРИ СЪБОТА, КОГАТО ХОРАТА ИЗЛИЗАТ ЗА УИКЕНДА ИЗВЪН СОФИЯ!" - тук не се разбира, те извън София ли пръскат и чакат населението да отиде на пръсканото. Не е ли по-лесно да наръсят направо София?

"ЕЗИ СЛЕДИ НЕ ИЗЧЕЗВАТ, ОБРАЗУВАТ ТАЗИ НЕЕСТЕСТВЕНА ОБЛАЧНА ПЕЛЕНА, КОЯТО ЗАКРИВА СЛЪНЦЕТО!!! НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ КЪМ НЕБЕТО, ЗА ДА ВИДИТЕ И СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ СЕ ИЗВЪРШВА НАЙ-МАЩАБНИЯ ГЕНОЦИД, КОЙТО НЯКОГА Е СЪЩЕСТВУВАЛ НЕ САМО ВЪРХУ НАС , НО И НАД ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!" - как се различават естествената и "неестествената" облачна пелена? Ако ръсят цялото човечество, що на места населението силно расте?! Да не би да са объркали нещо разтворите?

"Всички тези аерозолни престъпления се извършват както над моя, така и над вашия дом!" - а тия, дето ги извършват, къде се крият от тях?

И сега черешката на тортата - анализ на "специалист" на самолетни следи:

"
Ако кликнете върху нея може да я увеличите и съвсем ясно ще преброите пет успоредни линии, оставени от самолетите фантоми и две от същия тип допиращи се под наклон (образуват тъп ъгъл с успоредните). Първото впечатление е, че това в никакъв случай не са транзитни самолети. По разширяващата се "опашка" сами може да определите посоката на преминалите самолети - т.е. те са се движили от ляво на дясно, нали? Сега вижте крайните десни точки на следите - съвсем очевадно говорят, че кранчетата на изпускащите химични следи самолети са били затворени - следите свършват. Небето е чисто и както сами може да се убедите след крайните десни точки на правите - няма помен дори от присъствие на самолети." 

"
Първото впечатление е, че това в никакъв случай не са транзитни самолети." - брех, а какви са? 

"По разширяващата се "опашка" сами може да определите посоката на преминалите самолети - т.е. те са се движили от ляво на дясно, нали?" - "ми, не! В зависимост от атм. условия, първо може да изчезне и последната част, без изобщо да се разшири.

"Логически първо трябва да изчезнат следите  които са в най-левия край на снимката, т.е. първите отделени газове, а не последните, които току що са изпуснати (ако наистина бяха отработени газове на двигателите)!" - пак не. Виж предишното.

"Снимката е правена в един тих безветрен следобед, събота срещу неделя." - безветрено може да е било долу при тебе. Горе знаеш ли какво е?

"
Странното е, че такова "шътане" и "бродиране" в небето се наблюдават точно в уикенда, когато хората масово излизат на разходка в планината или работят по градините си. Така че за изтриване на части от "аероследите" от вятъра не може и дума да става." - значи ако ги напръскат в София нищо няма да им стане. Затова ги чакат да идат да копаят по градините. Логика и чудо.

Както и предполагах, уважаемата спасителка ни цитира оня буламач за "аерозолните престъпления".
Можем само да запитаме Естир защо изобщо се притеснява. Всичко, което става, става по волята Му, така че тя би трябвало да е най-малко притеснена.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. locke - Странно защо...
18.07.2011 18:01
но и аз имах същите размисли когато направих грешката да прочета старозаветния пост!
Сигурно и двамата сме били напръскани!
цитирай
2. puk - Аа, за пръскането е сигурно. Макар ...
18.07.2011 18:39
Аа, за пръскането е сигурно. Макар че аз не ходя събота и неделя на вилата си , но пак са се добрали до мене. Проблемът е, че и естир е бая напръскана. Направо си плаче за една почистваща процедура на 4км.
цитирай
3. locke - Сещам се за какво говориш...
18.07.2011 19:33
Там, на площада на авиацията, дето има автосервиз, нали? Ама и 3 часа с пароструйката няма да я почистят достатъчно :)
цитирай
4. puk - Може и там, а може и отсреща в лудн...
18.07.2011 20:12
Може и там, а може и отсреща в лудницата там.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: puk
Категория: Забавление
Прочетен: 570684
Постинги: 331
Коментари: 897
Гласове: 2342
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930